Groepsaccommodatie 't Kraanven

Groepsaccommodatie 't Kraanven is een gezellige groepsaccommodatie dat gelegen is tussen nationaal Park de Loonse- en Drunense duinen en natuurgebied Huis ter Heide. Onze groepsaccommodatie is geschikt voor max. 60 personen. Naast de accommodatie is er een ingericht sportveld, een Speelhal en allerlei activiteiten die in de omgeving van de accommodatie gedaan kunnen worden.
Groepsaccommodatie  't Kraanven
Groepsaccommodatie 't Kraanven09/04/2018 @ 20:07
Een idee als je eens geen zin hebt om zelf te koken tijdens het kamp. Kan voor scholen maar ook in de weekenden.
Groepsaccommodatie  't Kraanven
Groepsaccommodatie 't Kraanven05/04/2018 @ 20:10
We zijn op zoek naar nieuwe gasten die bij ons willen verblijven. Kado gekregen van lieve familie en vrienden vanwege het 40 jarig bestaan. Hoe leuk is dit! Ook nog 2 egelmanden. Ben benieuwd.
Groepsaccommodatie  't Kraanven
Groepsaccommodatie 't Kraanven03/04/2018 @ 10:47
Langzaam wordt het lente. De lucht begint blauw te worden en de temperatuur aangenamer. Hopelijk dat het gras ook snel zich laat zien. Dan kan er volop gespeeld gaan worden met de nieuwe speeltoestellen.
Groepsaccommodatie  't Kraanven
Groepsaccommodatie 't Kraanven19/03/2018 @ 19:10
En de aktie loopt nog steeds! We hebben al aanmeldingen binnen, maar ook jij maakt nog steeds kans. Dus meld je aan voor een gratis weekend weg vanwege ons jubileum van 40 jaar 't Kraanven!
Groepsaccommodatie  't Kraanven
Groepsaccommodatie 't Kraanven
Wie kent er een club die dit jaar niet op kamp kan? Dat is onze actie ivm het 40-jarig bestaan! Omdat we 40 jaar bestaan, gunnen we het 1 club om dit jaar gratis bij ons op kamp te komen voor een verzorgd weekend. Wie kunnen hier gebruik van maken? Dat is een de groep die dit jaar helaas niet op kamp kan gaan. Dit kan vanwege tegenslag binnen de club zijn, financieel moeilijk te dragen is, wellicht niet de mogelijkheden heeft om een programma te organiseren etc. Die groep gunnen wij het om hier naar toe te komen! Deel deze actie en laat de groep die zich hierin herkent een mail schrijven naar info@kraanven.nl. Met motivatie waarom juist zij hiervan gebruik willen maken. Tot 30 juni kan er ingeschreven worden. Op 1 juli wordt de gelukkige groep bekend gemaakt. We hopen op veel respons en zien er naar uit!
Groepsaccommodatie  't Kraanven
Groepsaccommodatie 't Kraanven04/03/2018 @ 20:02
Fotoclub Tilburg heeft gebruik gemaakt van de Speelhal. Verrassende foto's waardoor je weer opnieuw rondkijkt. Erg leuk en dit is maar een gedeelte van wat ze hebben gefotografeerd.
Groepsaccommodatie  't Kraanven