Er was eens……. het jaar 1978. Zo mogen we onze eerste blog gerust beginnen. Uiteindelijk zit het mooiste sprookjespark van Europa in onze achtertuin.
Maar ook op onze groepsaccommodatie kwamen we in de afgelopen 40 jaar bijzondere figuren tegen. Indianen en cowboys, sporters, Disneyfiguren, Roodkapjes, dwergen, Mega Mindy’s,  Larp-leden etc.
Vele kampen zijn in thema en dat is de reden dat het zo leuk is om een groepsaccommodatie te runnen. Iedere groep is anders en het enthousiasme van de leiding slaat over op de kinderen. Waar wij op afstand dan ook erg van kunnen genieten.

In die 40 jaar is het bedrijf door onze ouders opgebouwd en uitgebreid. Van een eenvoudige accommodatie in een houten schuur op een gecombineerd varkensbedrijf. Waarbij een aantal jaren daarna een camping werd opgestart. Al die mensen moesten wel eens vervoerd worden. Naar de Loonse- en Drunense duinen of de Efteling. Dus werd er ook een huifkar aangeschaft.

De tijden veranderden en we kregen het idee dat groepen het wel fijn vonden als er al spellen klaar lagen voor hun programma. Voorzichtig startten we met een fotopuzzeltocht. En dat aanbod hebben we inmiddels ook uitgebreid tot een zeskamp en gps tocht.

En de ideeen blijven komen. Dat is ook zo leuk van het werken met mensen. Ze brengen je met een opmerking of suggestie weer tot nieuwe inzichten. Dat geeft ons energie.

En dan ineens bestaan  we 40 jaar!  En wat gaan we hier mee doen. Dat is toch wel een feestje waard, dachten wij.

Daarom bieden we alle groepen het komende jaar 1 gratis activiteit aan. We hebben rokjesvoetbal aangeschaft. Dit jaar mogen alle groepen deze activiteit gratis gebruiken.

Daarnaast weten we dat het niet voor iedereen is weggelegd om mee te kunnen op kamp.
Soms ligt dat aan de thuissituatie maar het kan ook liggen aan tegenslag in de sportclub, vereniging of school. Voor deze groep willen we graag iets speciaals doen.
Op onze facebook pagina gaan we in januari een deel- en win actie wegzetten. Groepen die in 2018 om wat voor reden niet op kamp kunnen worden gevraagd te reageren.
We hopen dan een groep blij te kunnen maken met een weekend in november/december. Nadere informatie volgt.

Een nieuw jaar met een hele hoop vaste gasten die in de afgelopen 40 jaar al vele malen onze accommodatie hebben bezocht.

Wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook. Tot volgend jaar met de allerbeste wensen van ons!

Groetjes Martijn en Miriam