Dat is een hele uitdaging. Veel groepen die gereserveerd hebben vanaf half maart hebben geannuleerd. Op zeker moment omdat we vanuit overheidswege gesloten werden, maar ook omdat ze het niet aan durfden.

En dat is begrijpelijk. Maar aan de andere kant is er nergens zoveel ruimte dan op een groepsaccommodatie. En bovenal, het merendeel speelt zich buiten af. Op het sportveld, op het terras, in de speeltuin of in het bos.
En wij hebben als 1 van de weinige accommodatie een grote Speelhal van 20 x 40 meter los van de accommodatie.

Met de plattegrond van de slaapvertrekken, kan er thuis al een goede indeling worden gemaakt. Geadviseerd word om vaste plaatsen aan tafel te nemen. Sanitair mag gewoon gebruikt worden. Een kampeermiddel mag gratis geplaats worden.

Als ik het zo benoem, valt het best mee. En toch…….. word er steeds begrip gevraagd als er geannuleerd word. Maar wij doen het niet als hobby. Ook bij ons moeten de vaste lasten betaald worden. En doordat mensen verwachten dat je met de tijd meegaat, blijf je investeren. En dat is wat wij de laatste jaren hebben gedaan. Ook voor dit jaar. Die plannen maak je als er nog geen sprake is van Corona.

Mocht je op kamp komen omdat er een reservering staat, of wil je reserveren maar heb je vragen? Dan stel ze voordat je annuleert. Samen komen we een heel eind. Waar een wil is, is een weg.