HomeActiviteiten in de Speelhal

Activiteiten in de Speelhal

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Miriam van Vorstenbosch
23 april 2018

Bij onze groepsaccommodatie hebben we een mooie overdekte Speelhal.
Een uniek plekje in Noord -Brabant.

Deze Speelhal is 20 x 40 meter groot. In de ruimte is een podium aangelegd met Oud Hollandse spelen.
Daarnaast is een grote witte zandbak voor allerlei teamspelen. Er kan volleybal, touwtrekken, zeskamp etc. beoefend worden. Hierdoor is er altijd een alternatief mocht het minder goed weer zijn, maar bij goed weer is het er ook goed vertoeven.

Omdat deze Speelhal mooi ingericht is met allerlei oude spullen van vroeger, verhuren wij deze ook regelmatig voor een familie- of vriendendag. Voor alle leeftijden is er iets te doen en de ouderen kunnen herinneringen ophalen aan alle spullen van vroeger.

De Speelhal verhuren wij op basis van zelfverzorging. Er staat wel een koffie/thee apparaat
en er is koeling aanwezig.

Voor de groep die in de Groepsaccommodatie verblijft, is er op dat moment geen mogelijkheid tot gebruik van de Speelhal. Dit kan 1x per reservering voor komen. En dat weet je van tevoren, zodat er rekening mee gehouden kan worden. Er komt een mooi scherm op het terras, zodat beide groepen hun privacy bewaren.

Onlangs is er een fotoclub langs geweest. Dit hadden we nog niet eerder gehad. Maar zij konden prachtige plaatjes schieten van alle voorwerpen en spellen die er staan. Door de lens meegekeken zagen we ineens weer nieuwe dingen. Laat dat ook jullie ervaring zijn, en kom eens kijken naar deze bonte verzameling rondom de spellen en activiteiten.

Wilt u weten of onze accomodatie beschikbaar is op de voor u gewenste data? Op onze pagina reserveren kunt u de beschikbare data vinden.
Meer informatie
't Kraanven © 2023 Alle rechten voorbehouden
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram