HomeBoodschappen doen bij ’t Kraanven

Boodschappen doen bij ’t Kraanven

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Miriam van Vorstenbosch
9 oktober 2018

Je gaat met een groep weg en na al die leuke activiteiten krijgt men toch wel ergens zin in. De boodschappen zijn dan erg belangrijk. Maar het is ook een heel werk om dat in je auto te krijgen en dan te vervoeren naar de accommodatie.

Gelukkig denken veel supermarkten mee en zijn er al veel bedrijven die deze boodschappen graag thuis brengen. Op onze site staan er een aantal vermeld. Waaronder de bakker en de catering die op locatie komt koken of bakken.

Maar de grote bulk aan boodschappen blijft dan toch nog een dingetje.

Inmiddels is er bij ons de COOP in het dorp Loon op Zand gekomen. Zij brengen aan huis maar je kunt er ook je bestelling laten klaar zetten. Zo kun je het ter plekke ophalen en evt. de vergeten boodschapjes nog gauw meenemen. Heb je extra brood nodig tijdens je verblijf. Geen probleem, even de bestelling doorbellen en het staat de volgende dag klaar. Kijk eens op www.coop.nl

In Kaatsheuvel heb je de Albert Heijn en de Jumbo die graag bezorgt. En de Plus Markt in Sprang-Capelle niet te vergeten.

Hopelijk helpen deze adressen je tot een makkelijke inkoop. Waardoor er meer tijd over blijft voor het bedenken van leuke activiteiten.

Wilt u weten of onze accomodatie beschikbaar is op de voor u gewenste data? Op onze pagina reserveren kunt u de beschikbare data vinden.
Meer informatie
't Kraanven © 2023 Alle rechten voorbehouden
chevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram