Kampeerboerderij 't Kraanven
Kampeerboerderij 't Kraanven
Kampeerboerderij 't Kraanven
HomePonykamp

Ponykamp

Met je ponyclub rijden over brede zandpaden en struinen door de duinen en bossen.

Op ponykamp bij ’t Kraanven: Jouw avontuur begint hier!

Op ponykamp met je eigen paard of pony bij Kampeerboerderij ’t Kraanven. Mooier wordt het niet! Ga op avontuur in de Loonse en Drunense Duinen of ontdek het prachtige natuurgebied Huis ter Heide. In onze omgeving is er meer dan 100 kilometer aan ruiterroutes die leiden langs zandverstuivingen en weelderige bossen!

Er is genoeg te zien en te beleven voor een heerlijke ruitervakantie voor de hele groep. We hebben 12 eigen stallen en je kunt altijd extra stallen huren. Wij helpen je bij het vinden van de juiste verhuurder en de stallen worden in onze weide geplaatst. De weide is groot genoeg om vervolgens ook nog te kunnen oefenen met dressuur of andere activiteiten te kunnen doen.

Neem vooral ook je eigen menkar mee. De verschillende soorten landschappen vormen een extra uitdaging voor je rit. Wanneer je klaar bent kun je je kar veilig bij ons op het terrein parkeren.

Onze voorzieningen


Stallen en weide
Ook de pony’s en paarden gaan graag mee op vakantie. Hiervoor hebben wij een aantal stallen en een weide beschikbaar.
Meer informatie
Ruiterroutes
Met korte routes door Huis ter Heide of langere routes door De Loonse en Drunense duinen is de beleving iedere dag anders.
Meer informatie

Meer dan alleen een ponykamp.

Als de pony’s even aan rust toe zijn gaat het feest voor ons gewoon door. Heerlijk samen spelen in het speelbos, de speeltuin of in de overdekte speelhal. Hier kun je bijvoorbeeld oud Hollandse spelletjes spelen en volleyballen.

En daarna natuurlijk met zijn allen een stevige maaltijd bereiden. Want na zo’n dag hebben jullie vast een reuzenhonger. Onze keuken is voorzien van voldoende materiaal om 60p te eten te kunnen geven. Heb je geen zin om zelf te koken? Laat het dan even weten. Wij kennen de beste cateraars en we weten precies waar je de lekkerste afhaalmaaltijden kunt bestellen. Met als dessert natuurlijk marshmallows die je zelf boven het kampvuur hebt geroosterd.

Als klap op de vuurpijl sluiten jullie het kamp af met een geweldige feestavond. In de recreatiezaal gaan de tafels aan de kant en komt de geluidsinstallatie tevoorschijn. Verbind je telefoon of je laptop met de Chromecast of de beamer en de karaokeavond kan beginnen.

Aan het eind van het ponykamp gaan jullie moe maar voldaan naar huis met een hele lading aan fantastische herinneringen en nieuwe vriendschappen.

Maak snel een afspraak om onze locatie te bekijken en ontdek zelf alle mogelijkheden!   

Veel gestelde vragen

Er kan overnacht worden in groepsaccommodatie ‘t Kraanven. Dit kamphuis is geschikt voor max. 60 personen.

Ben je met een kleinere groep? Kijk dan eens bij vakantiehuis de Kraanvogels. Hier kun je met max. 20 personen terecht.

Bij slecht weer kun je in de speelhal een leuke paardenactiviteit doen in het witte zand.

Ja, wij hebben genoeg hooi, stro en kuilgras liggen. De kosten hiervoor worden verrekend met de borg.

Wil je een ponykamp reserveren? Neem contact met ons op.

Veel dingen te doen of te zien in de buurt.

Gelegen midden in de natuur.
Tibor Peeters
Mooie kampeer boerderij, veel plaats en zag er keurig uit
Mieke Koch
Prachtige plek middenin de bossen. Veel vertier op locatie zelf, ook een grote western speelhal in geval van slecht weer.
A. Smans
Kampeerboerderij 't Kraanven
Wilt u weten of onze accomodatie beschikbaar is op de voor u gewenste data? Op onze pagina reserveren kunt u de beschikbare data vinden.
Meer informatie
't Kraanven © 2024 Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram