Kampeerboerderij 't Kraanven
Kampeerboerderij 't Kraanven
Kampeerboerderij 't Kraanven
HomeSpeelhal

Speelhal

De Speelhal is een ruimte van 20 x 40 meter en geheel overdekt.

Iedereen hoopt op mooi weer tijdens hun kamp. Maar het blijft Nederland en dan kun je weleens pech hebben. Hier hebben wij een mooie oplossing voor met onze binnen Speelhal.  Ook bij mooi weer is het een prachtige ruimte om met de groep te verblijven.

De Speelhal is een ruimte van 20 x 40 meter en geheel overdekt.
Aangekleed met oude ambachtsspullen en mooie decorstukken in Western sfeer.

De Speelhal is niet de gehele dag toegankelijk. Dit is op aanvraag van de begeleiding en er dient toezicht door hen gehouden te worden.

Oud Hollandse Spelen

  • Een 17-tal Oud Hollandse spelen staan klaar. Er kan een scoreformulier worden gebruikt zodat je in groepjes alle spelletjes kunt spelen. Te denken valt aan verschillende sjoelbakken, bibberspiraal, bierpullen schuiven, wiebelbord etc.
  • Er is een groot gedeelte gevuld met wit zand. Hier staat een volleybalnet klaar, maar er kunnen ook andere activiteiten gedaan worden.

Veel gestelde vragen

Nee, de Speelhal is alleen toegankelijk op aanvraag van de begeleiding. Er dient toezicht te zijn tijdens het gebruik.

  • Alle Oud Hollandse spelletjes staan voor je klaar. Vraag naar het score formulier om er een echte spelletjesmiddag van te maken.
  • Er mag niet met eigen (voet) ballen gespeeld worden in de Speelhal. Hiervoor hebben wij softballen klaar liggen.

Nee. Een groot deel is voorzien van zand, maar niet de hele ruimte. De hal is in 20m x 40m en dus zo’n 800 m2 groot!

Het kan voorkomen dat tijdens jouw verblijf de gasten die verblijven in de Kraanvogels er 1x gebruik van maakt. Hiervan word je op de hoogte gesteld.

Wil je een reservering doen? Neem contact met ons op.

Mooie accommodatie, veel ruimte zowel overdekt als buiten terrein. Overdekte gedeelte heeft veel oud Hollandse spelletjes. Geweldig voor slecht weer. 

Ronald Muller
Prettige groepsaccommodatie, prachtige omgeving, aardige eigenaren, goed geregelde zeskamp en fototocht. We komen graag snel weer langs!
Reina Mensen
Leuke accommodatie! Veel ruimte en allerlei activiteiten te doen zowel binnen als buiten
Maartje Schellekens
Kampeerboerderij 't Kraanven
Wilt u weten of onze accomodatie beschikbaar is op de voor u gewenste data? Op onze pagina reserveren kunt u de beschikbare data vinden.
Meer informatie
't Kraanven © 2024 Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram